Vangjel Zguro i cili u kthye para disa ditësh nga Amerika dhe që po kërkohet nga disa ekipe mesa duket e ka bërë zgjedhjen e tij. Mbrojtësi do të ritkhehet sërish tek Luftëtari ku ai mbylli edhe sezonin.

Ai është takuar ditën e sotme me shefin e klubit gjirokastrit, Gentjan Nora dhe kanë vendosur që nga dita e martë Zguro të fillojë stërvitjen me Luftëtarin.

Share: