Emiljano Vila është zyrtarisht një futbollist i Skënderbeut. Klubi në një postim, në faqen zyrtare konfirmon gjithçka.

29-vjeçari ka firmosur kontratën që e lidh me Skënderbeun për një vit e gjysëm. Më pas Vila është nisur drejt Antalias ku shihet dhe në një moment relaksi duke pirë kafe me Lilajn dhe Gripshin.

 

 

vilaa

Share: