Eklent Kaçi ka triumfuar në “Aramith Masters Championship”, duke fituar vendin e pare dhe duke lënë pas vetes kampionë të mëdhenj të bilardos si gjermani Ralf Soquet, fitues i më shumë se 200 medaljeve në karrierën e tij. Pas Kaçit u rendit edhe Mark Grey, numri 2 në Europë, apo edhe Aleks Kazakis, greku që e mundi Kaçin në roundin e parë, por dështoi më pas.

Rruga e Kaçit ishte e gjatë, por në fund mundi filipinezin Carlo Biado në finale me rezultatin 2-0 (6-4, 7-5) dhe ngriti trofeun. Në turne merrnin pjesë 82 bilardistë dhe garohej në disiplinën 8-ball.

WPS 2ND SERIES – ARAMITH MASTERS CHAMPIONSHIP

Roundi 1
Jennifer Barretta (USA) 4 – 9 Klentì KaÇi (Alb)

Winers Round 1
Alex Kazakis (Gre) 9 – 2 Klentì KaÇi (Alb)

Losers Round 2
Ron Mason (USA) 1 – 9 Klentì KaÇi (Alb)

Losers Round 4
Klentì KaÇi 9 – 5 Skyler Woodward (Alb)

Losers Round 5
Tomoo Takano (Jap) 2 – 9 Klentì KaÇi (Alb)

Losers Qualificiaton
Klentì KaÇi (Alb) 9 – 8 Imran Majid (UK)

Last 16
Francisco Sanchez Ruiz (Esp) 1 – 2 Klentì KaÇi (Alb)

Quarterfinals
Klentì KaÇi (Alb) 2 – 0 Jeffrey De Luna (Fil)

Semi Final
Klentì KaÇi (Alb) 2 – 0 Jayson Shaw (UK)

Final
Carlo Biado (Fil) 0 – 2 Klentì KaÇi (Alb)

kaci-fitues

Share: