Tomori që në fund të sezonit të shkuar në ka luajtur në stadiumin e vet, kjo për shkak të gjendjes shumë të keqe të fushës, që nuk i kishte mbetur aspak bar.

Ndeshjet si pritës beratasit i zhvilluan në Kuçovë, sikurse ka ndoshur edhe në fillim të këtij sezoni. Punimet prej kohësh kishin ngecur, pasi pritej që të vinte tapeti nga Italia.

Me mbërritjen e tij nisën edhe punimet prej disa ditësh dhe tashmë shtrim i tij po shkon drejt fundit. Kujtojmë se tapeti është me bar artificial.

berat-stadiumi

Image may contain: one or more people, shoes and outdoor

Share: