Tag: Zhoao Mario

Urim interistësh, festë e veçantë për Zhoao Marion

10:01 pm 19 Jan 2018

Ditëlindje dhe momente kenaqësie në kampin interist. Zhoao Mario feston 25-vjetorin e lindjes dhe shokët e tij nuk e lënë pa "dhuratë". E njëjta si në rastin e mbrojtësit Santon. Ikardi ka postuar një video në faqen e tij në "Instagram" ku interistët "festojnë" ditëlindjen e portugezit. D...