Tag: Xhani Anjeli

Moxhi: I bekuar që njoha Anjelin, çfarë njeriu!

5:43 pm 12 Feb 2018

Në vitin 1994, Luçiano Moxhi kalonte te Juventus në rolin e drejtuesit të përgjithshëm të klubit. Bashkë me administratorin e deleguar Xhiraudo dhe zv.presidentin Betega, formonin Triadën e famshme të Juventusit. 12 vite zgjati eksperienca e Moxhit me bardhezinjtë. Në 2006 gjithçka mori fund, kur shpërtheu "Calciopoli". Gjatë kësaj periudhe, Moxhi ...