Tag: Schick

Juve ndërron mendje për Shik, plas lufta me Sampdorian

11:53 am 17 Jul 2017

Histori absurde nga Italia, ku Juventusi duket se ka ndërruar mendje për sa i përket blerjes së talentit cek Patrik Shik nga Sampdoria. Zbulimi i sezonit të fundit në Serinë A shkëlqeu edhe në Euro U-21 dhe kreu kontrollet mjekësore para disa ditësh në Torino, por duket se tashmë nevoj...

Interi nis bisedimet për blerjen e zbulimit Shik

11:44 am 02 May 2017

Një fundsezoni i zi për Interin, që po kalon nga humbja në humbje dhe po kthehet në vitet e errëta të Tohirit dhe vit...