Tag: Oto Baric

“Dikur u bënim goleada, ja pse Dinamo nuk është mirë”

1:25 pm 19 Aug 2017

Oto Bariç njihet mjaft mirë në Kroaci, por edhe në Shqipëri, pasi ka drejtuar më parë Shqipërinë, ndërkohë që së fundmi është “ngacmuar” nga mediat kroate për Dinamon e Zagrebit. “Kam thënë shumë gjëra, por nuk ka progres. Askush nuk më dëgjon dhe gjërat nuk mund të vazhdojnë kështu. Ka shum...