Tag: Nike

“Nike” i jep Ronaldos “Topin e Artë”

6:15 pm 06 Dec 2017

Në këpucët e reja që Kristiano Ronaldo ka promovuar ditën e sotme janë para qartë vitet kur portugezi ka fituar “Topin e Artë”, përfshirë këtu dhe vitin 2017. Edhe emri i këpucëve të reja të Ronaldos ka të bëjë me fitimin e “Topit të Artë” nga Ronaldo, pasi quhen “Triumfi i pestë”...

Manaj vishet Nike

3:15 pm 01 Oct 2015

Rei Manaj vishet Nike. Kjo nuk është vetëm ku stërvitet Interin, por tani edhe në jetën e përditshme. Sulmuesi 18-vjeçar fi...