Tag: Mario Cvinatovic

Trajneri i Dinamos së Zagrebit: Nuk jemi ekipi favorit

10:06 pm 04 Aug 2017

Skënderbeu ritakohet sërish me Dinamon e Zagrebit në fazën e play offit, por këtë herë për në Europa Ligë, pasi para dy vitesh luanin për Champions Ligë dhe kroatët i fituan të dy ndeshjet me rezultatin e përgjithsëm 6-2 (4-1 dhe 2-1). Por pas dy vitesh kanë ndry...