Tag: JMedical

FSHF bashkëpunim me Juventusin

8:16 pm 04 Aug 2017

Federata Shqiptare e Futbollit po projekton një bashkëpunim të afërt me klubin kampion të Italisë, Juventus dhe JMedical që fokusohet në asistimin mjekësor që mund të ofrojë klinika JMedical për ekipin kombëtar por edhe të gjithe ekipeve zinxhir të Kombëtares. Armando Duka, presidenti i FSHF-së ka zhvilluar një takim në selinë e J...