Tag: Felipe Scolari

Felipe Skolari tremb De Biazin

2:06 pm 14 Dec 2017

Xhani De Biazi bëri mrekullinë me Shqipërinë dhe pas largimit provoi një eksperiencë në Spanjë me Deportivo Alaves, por vetëm pas dy muajsh u pushua për shkak të mungesës së rezultateve. Trajneri italian dëshiron shumë që të trajnojë sërish dhe emri i tij u lakua sërish në Itali për të marr...