Tag: Erdo Daci

Konjaspori prezanton talentin nga Shkupi

3:17 pm 07 Sep 2017

Konjaspori do të ketë sërish futbollist shqiptar në ekip, pasi sot ka zyrtarizuar marrëveshjen me sulmuesin Erdon Daci, 19-vjeçarin që është formuar si futboll me Vardarin e Shkupit dhe tanimë transferohet më Turqi. Daci ka firmosur për tri vite me ish-skuadrën e Alban Mehës dhe normalisht është i kënaqur për këtë...