Tag: Eklent Kaçi

Triumf edhe në USA, Kaçi mbi të gjithë

8:11 am 09 Apr 2017

Eklent Kaçi ka triumfuar në “Aramith Masters Championship”, duke fituar vendin e pare dhe duke lënë pas vetes kampionë të mëdhenj të bilardos si gjermani Ralf Soquet, fitues i më shumë se 200 medaljeve në karrierën e tij. Pas Kaçit u rendit edhe Mark Grey, numri 2 në Europë, apo edhe Aleks Kazakis, grek...

Shkëlqen në Eurotur, Kaçi i nënti

1:18 pm 01 Apr 2017

Eklent Kaçi e ka mbyllur garimin në Euroturin e Portugalisë në disiplinën 9-ball, duke regjistruar rezultatin më të mirë deri më tani, pasi u re...

Kaçi e mbyll i 17-ti, ngec me favoritin polak

10:06 am 25 Feb 2017

  Katër bilardistë shqiptarë morën pjesë në Euroturin e Trevizos, teksa përfaqësimin më të mirë e kishte bilardisti Eklent Kaçi, pjesëmarr...

Vjet nënkampion Europe, sivjet e detyrojnë të bëjë “turistin”

4:37 pm 30 Jul 2016

Jeta është e çuditshme, dhe ashtu në mënyrë të çuditshme, Eklent Kaçi, nënkampion Europe në bilardo Disiplinën 8-Ball për paratërinj vitin që shkoi në Portugali, e sheh ...

Skandali i FSHB, nënkampioni i Europës lihet jashtë Europianit

9:47 pm 22 Jul 2016

Eklent Kaçi, fitues i 5 medaljeve në dy kampionatet e fundit europiane të bilardos nuk do të ketë mundësinë të garojë për titullin kampion Europe në Europianin e radhës ...

Shkëlqen bilardisti shqiptar

11:50 am 16 Apr 2016

Eklent Kaçi vijon të përfaqësoje denjësisht Shqipërinë në kompeticionet europiane të Bilardos, teksa ai ka mbyllur të premten konkurimin në Eurotur Dynamic Au...