Tag: Domagoj Antoliç

Antoliç: Nuk duhet nënvlerësuar Skënderbeu

11:36 pm 12 Aug 2017

Dinamo e Zagrebit mori një fitore të madhe ditën e djeshme ndaj Rijekës e cila është kampionia në fuqi dhe që kishte vite që nuk humbte në fushën e vet. Kjo fitore si dhe shkëputja që kanë nisur të bëjnë kryeqytetasit ka bërë që media në Kroaci, Skënderbeun ta shikojnë s...