Tag: Daniel Godelli

Rikthimi i një kampioni, Daniel Godelli fiton medalje ari në europian

9:56 pm 05 Apr 2017

Rikthimi i mrekullueshëm i një kampioni. Daniel Godelli shkruan sërish historinë e tij në sprotin e peshëngritjes. Peshëngritsi shqiptar i rikthyer në këtë sport pas një pezullimi 2-vjeçar ka fituar mbrëmjenne sotme medaljen e Artë në stilin e shkëputjes në kampionatin europian që po zhvillohet aktualisht në Split të Kroaci...

Edhe peshëngritja në KAS

10:53 am 04 Apr 2015

Çështja e dopingut të peshëngritësve shqiptarë do të shkojë në Gjykatën e Arbitrazhit Sportiv në Lozanë. Këtë e ka konfirmuar kreu i...

Daniel Godelli akuzon Luan Shabanin

5:57 pm 03 Apr 2015

Daniel Godelli nuk ka qëndruar gojëkyçur duke thënë të vërtetën e tij rreth çështjes së dopingut. Ai ka akuzuar Lua...

Përjashtohen peshëngritësit

2:52 pm 03 Apr 2015

Federata Botërore e Peshëngritjes nuk ka toleruar rastet e dopingut që përfshinë peshëngritësit shqiptarë në kampionatin botëror që u zhvillua...

Godelli dhe Begaj dalin para panelit

1:23 pm 30 Mar 2015

Daniel Godelli dhe Romela Begaj janë paraqitur në fundjavë para panelit të Federatës Ndërkombëtar...