Tag: Besa Lleshi

Besa, bukuroshja e televizionit dhe arbitrimit: Futbolli, një dashuri!

5:01 pm 11 Feb 2018

Është një ndër vajzat më të bukura të sportit shqiptar, madje në një fushë aspak të lehtë si gjykimi në futboll. Jo vetëm e bukur, por edhe shumë e suksesshme, pasi ia ka dalë të marrë edhe “Licensën Republikane’’ në gjykim. Tashmë femrat në futboll nuk janë më një tabu, por edhe për të gjykuar ndeshje fut...