Tag: Armend Ruxhi

Largohet nga Liria, akuzon Shkëmbin

7:16 pm 11 Aug 2017

Liria e Prizrenit është treguar mjaft aktive në merkaton verore ku ka afruar disa lojtarë, një pjesë të tyre edhe nga Shqipëria. Por për prizrenasit ka ardhur edhe largimi i i parë: ai është portieri Armend Ruxhi, i cili ka luajtur plot 15 vite si portier i parë dhe për shkak se nuk arriti ako...