Tag: Adidas

Adidas braktis Milanin

12:21 pm 10 Oct 2017

Që prej vitit 1998 Milani dhe kompania gjermane e veshjeve sportive, Adidas, bashkëpunojnë mes tyre, por këtë verë do të përfundojë kjo “dashuri”. “Gazetta dello Sport” raporton se është Adidas ajo që e ndërpret kontratën me kuqezinjtë. Mes palëve kishte një marrëveshje që zgjaste deri në vitin 2023. Ndërkohë që kanë dalë edhe emrat...