Superiorja sot merr pushimet, por prej orës 13:00 do të zhvillohen takimet e javës së 16-të dhe janë disa ndeshje mjaft interesante dhe të forta.

Të gjithë duan ta mbyllin me fitore dhe më pas t’i festojnë festat në mënyrën më të mirë të mundshme, ashtu sikurse çdo njeri në vendin tonë.

Shumëkush do tentojë të kapë edhe ndonjë loto dhe t’i bëjë dhurata vetes dhe për ata që e njohin mirë Superioren dhe janë parashikues të mirë, mund të luajnë bastet e tyre në çdo pikë të Lottosport, ose online në www.lottosport.com.al. Më poshtë kemi publikuar disa nga koeficientet e ndeshjeve të sotme.

Ja si mund të hapësh një llogari në Lottosport Online

Kategoria Superiore – Java 16
E premte, më 22 dhjetor, ora 13:00
Skënderbeu-Teuta
(1 – 1.45; X – 3.85; 2 – 7.30; |0-2| – 1.80; |3+| – 1.90)
Partizani-Vllaznia
(1 – 1.75; X – 3.30; 2 – 4.70; |0-2| – 1.55; |3+| – 2.30)
Kukësi-Luftëtari
(1 – 1.35; X – 4.30; 2 – 8.80; |0-2| – 1.75; |3+| – 1.95)
Laçi-Lushnja
(1 – 1.30; X – 4.85; 2 – 9.00; |0-2| – 1.90; |3+| – 1.80)
Kamza-Flamurtari
(1 – 2.60; X – 3.15; 2 – 2.60; |0-2| – 1.60; |3+| – 2.20)

lottosport

Share: