Superiorja zbret sot në fushë me tre sfida mjaft interesante, sidomos ato dy të orës 17:00, kur Skënderbeu përballet me Kamzën e vendit të katërt, ndërkohë që në Durrës Teuta pret Vllazninë.

Më parë luhet një tjetër ndeshje, ajo mes Lushnjes dhe Flamurtarit në stadiumin “Roza Haxhiu”. Sikurse në takime e tjera, “Lottosport” i ka kuotuar përballjet e Superiores dhe favoritët Flamurtari, Teuta dhe Skënderbeu.

Më poshtë janë një pjesë e kuotave, ndërkohë që për më tepër mund të informoheni dhe të luani bastet tuaja në www.lottosport.com.al.

Ja si mund të hapësh një llogari në Lottosport Online

Kategoria Superiore – Java 11

Lushnja – Flamurtari 14:00
(1 – 3.65; X – 3.20; 2 – 2.00; |0-2| – 1.55; |3+| – 2.30)

Teuta – Vllaznia 17:00
(1 – 2.00; X – 3.20; 2 – 3.65; |0-2| – 1.55; |3+| – 2.30)

Skënderbeu-Kamza 17:00
(1 – 1.40; X – 4.20; 2 – 7.50; |0-2| – 1.65; |3+| – 2.10)

Share: