Në prill të vitit 1999 u bë beteja e Kosharës dhe është një nga betejat që UÇK-ja mori një nga fitoret më të mëdha në luftën me ushtrinë serbe.

Kjo ngjarje është përkujtuar sot nga ultrasit e Crvena Zvezdës, që në ndeshjen me Arsenalin kanë shpalosur një banderolë për atë ngjarje.

“1998-1999, heronjtë e Kosharës’, ky është mesazhi i shpalosur nga serbët, ndërkohë që në “Elbasan Arena” prej orës 21:05 luhet Skënderbeu-Partizan Beograd.

Share: