Tirona Fanatics ka vendosur të kthehet në stadium në mbështetje të Tiranës, por kjo ka bërë që të ketë edhe debat e qëndrime të ndryshme nga tifozët e tjerë.

Pjesë e bojkotit ishin edhe grupimi “West Boys 1986”, që sot ka dalë me një deklaratë dhe ka shprehur qëndrimin kundër vendimit të marrë nga Fanatics, që janë edhe grupi më i madh në mbështetje të Tiranës.

“West Boys 1986” argumentojnë qëndrimin e tyre duke deklaruar se nëse duhet të kthehet në stadium, duhet ta bënin atëherë kur ekipi kishte më shumë nevojë dhe jo tani.

west-boys

Share: