Elez Gjoza, presidenti i Federatës së Peshëngritjes është i habitur dhe shqetësuar me situatën e krijuar. Në një deklaratë për “Panorama Sport”, Gjoza shpreh bindjen për pastërtinë e Begajt dhe tregon se nuk e di nga ka dalë lajmi.

“Nuk kemi marrë një përgjigje apo shkresë zyrtare nga Federata Botërore e Peshëngritjes! Jam i shqetësuar për lajmin që qarkullon, edhe pse mund të ketë dalë nga burime të tjera dhe jo nga Federata Botërore!

Jam i bindur se Romela është e pastër dhe ne do të bëjmë gjithçka për ta mbrojtur punën e saj! Do ta çojmë çështjen edhe në gjyq po qe nevoja” mbyll kreu i Federatës.

 

Romela Begaj, fituesja e 1 medalje te argjendte dhe 2 medalje bronxi, gjate Kampionatit Evropian te Peshengritjes per per te rinj, i cili zhvillohet per here te pare ne Shqiperi, ne Pallatin e Sportit "Asllan Rusi".
Romela Begaj, fituesja e 1 medalje te argjendte dhe 2 medalje bronxi, gjate Kampionatit Evropian te Peshengritjes per per te rinj, i cili zhvillohet per here te pare ne Shqiperi, ne Pallatin e Sportit “Asllan Rusi”.
Share: