Erkand Qerimaj njihet për pasionin e tij për peshëngritjen, ku me talent ka arritur të nderojë Shqipërinë dhe Shkodrën.

Revoltën e tij ndaj deklaratave të Mark Kroqit, shefit të klubit shumësportësh, ai e shpreh me anë të publikimet të të tjera fotove, që flasin më së miri për kushtet në të cilat stërviten shtangistët shkodranë.

qerimaj-fb

qerimaj-foto1

qerimaj-foto2

qerimaj-foto3

Share: