Tefik Osmani vijon të jetë aktiv në rrjetet sociale, teksa sot ka hapur edhe një kuis, ku i kërkon fansave dhe miqve të tij në llogarinë në “Facebook” të gjejnë ndryshimin mes tij, Tiago Motës dhe Busquets. Fituesi në fund do të marrë dhuratë fanellën e mbrojtësit korcar dhe deri më tani gara është e fortë…

osmani-quiz

Share: