Në Nion të Zvicrës u hodh shorti për Europa League dhe pesë ekipet shqiptare mësuan kundërshtarët e tyre.

Skënderbeu, Tirana, Partizani, Prishtina dhe Shkëndija e Tetovës marrin pjesë në këtë kompeticion dhe do mundohen të bëjnë sa më mirë për të kaluar sa më shumë ture. (Shiko live)

Shorti për to rezervoi përballjet e mëposhtme, për të cilat janë përcaktuar edhe datat kur do luhen:

E enjte, më 29 qershor
Makabi Tel Aviv (Izrael) – Tirana
Partizani – Botev Plovdiv (Bullgari)
Dacia Kishinau (Moldavi) – Shkëndija e Tetovës
Skënderbeu – UE Sant Julia (Andora)
Norrkoping (Suedi)- Prishtina

E enjte, më 7 korrik
Tirana – Makabi Tel Aviv (Izrael)
Botev Plovdiv (Bullgari) – Partizani
Shkëndija e Tetovës – Dacia Kishinau (Moldavi)
UE Sant Julia (Andora) – Skënderbeu
Prishtina – Norrkoping (Suedi)

 

tirana-makabi

partizani-bate

3-sh

shkendija-shorti

skenderbeu-e-prishtina

Share: