Trajnerët e huaj kanë qenë të shumtë në Superiore, ndërkohë që aktualisht në elitën e futbollit Kukësi e Partizani drejtohen nga të huaj, konkretisht nga Mlladen Milinkoviç dhe Mark Juliano.

Italianët nuk kanë munguar dhe vetëm në dy sezonet e fundit Partizani ka bashkëpunuar me tre: Sormanin dhe Agostinelin dhe aktualin, Julianon.

I pari italian që ka drejtuar të kuqtë ka qenë Tiziano Gori, që ishte në pankinën e Partizanit në vitin 2002. Gori ka drejtuar dhe Erzenin, ndërkohë që së fundmi ka postuar një foto në Facebook, që sjell në kujtesë emërimin e tij te “demat” dhe “Sportin Shqiptar”.

img_20171030_182318

Share: