Një nga shokët më të afërt të Majkëll Shumaker ka dhënë lajme në lidhje me shëndetin e ish pilotit të Formula 1. Mats Nordstrom është shprehur se gjendja e legjendës është e trishtueshme:

“Kam kontakte me njerëzit më të afërm të tij dhe jam interesuar gjithnjë për të. Do të doja të jap lajme të mira, por nuk mundem. Gjendja e tij është e trishtuar, shumë e trishtuar.”

Share: