Rauf Alijev ka mbërritur që dje në Tiranë dhe sot së bashku me menaxherin e tij është paraqitur në zyrat e Kukësit për të nënshkruar kontratën.

Përpara se të ndodhte diçka e tillë, duhej biseduar për detajet e kontratës, edhe pse parimisht ishte gjetur akordi.

Problemi kryesor ka qenë fakti që Alijev nuk flet anglisht, por vetëm rusisht dhe turqisht, ndaj klubit të Kukësit i është dashur të gjejë një përkthyes nga turqishtja, gjë që ka ndodhur dhe po vijohet me bisedimet.

alijev

Share: