Eri Lamçja u pezullua nga Komisioni i Disiplinës me gjashtë ndeshje për sulm ndaj kundërshtarit, ndërkohë kjo ka reagimin e klubit gjirokastrit që pritet të apelojë vendimin dhe të paraqesë provat se lojtarët e tyre janë provokuar dhe fyer, sikurse shkruajnë në reagimin e tyre.

luftetari-lamcja

Share: