Në Gjirokastër kanë nisur t’i shesin sukseset e Luftëtarit si meritë e politikanëve, teksa kanë nisur edhe zërat e parë or diçka të tillë, por që klubi u bën “pritë” menjëherë, duke dalë më një deklaratë për shtyp.

Me anë të saj ata sqarojnë se e gjithë kjo ecuri e mirë e tyre është falë drejtuesve të klubit, stafit teknik dhe lojtarëve, që po djersijnë për të realizuar objektivat e vëna.

Kushdo politikan që mundohet të marrë merita, e ka të kotë, siç thuhet në deklaratën e postuar në faqen zyrtarë në “Facebook” të Luftëtarit.

Deklarata e klubit gjirokastrit
Deklarata e klubit gjirokastrit
Tags:
Share: