Krahas përgatitjeve me ekipin nën urdhrat e trajnerit Nica, futbollistët e Laçit punojnë edhe individualisht, teksa lojtarë si Ademir Souza dhe Maikon Eskerda po kërkojnë të marrin ngarkesën e duhur para nisjes së sezonit, pasi janë bashkuar vonë me grupin.

Të dy brazilianët, së bashku me mbrojtësin Harallamb Qaqi janë përgatitur së fundmi në palestër, ndërkohë mbrojtësi Ademir ka publikuar foto dhe video në “Instagram”, madje duke treguar edhe forcën, teksa ushtrohet në shtangë.

 

Eskerda, Qaqi dhe Ademir
Eskerda, Qaqi dhe Ademir

 

ademir

Share: