Portieri i Çelsit, Tibo Kurtua, iu ka dalë kundër tifozëve londinez pas takimit kundër Lesterit. Tifozët e bluve të Londrës nuk ishin të lumtur me rezultatin e takimit kundër Lesterit dhe bënë që zëri i tyre të dëgjohej. Kundër tyre ka dalë portieri Kurtua, i cili ka thënë:

“Protestat e tifozëve nuk na ndihmojnë në këto kohë të vështira. Ne kemi nevojë vetëm për mbështetjen e tyre dhe jo për kritika”,- tha belgu.

Kurtua mbajti rrjetën e paprekur në këtë takim, por sulmi i Çelsit vazhdon të zhgënjejë.

22

 

Share: