Është luajtur ditën e sotme një nga ndeshjet më të rëndësishme Gjatë të Kroacisë mes Hajdukut të Splitit dhe Rijekës, e cila përfundoi me rezultatin 1-1.

Pak shumë ka rëndësi rezultati i këtij takimi, në të cilin janë dëgjuar thirrje raciste në kor ndaj popullit serb.

Të dyja tifogrupet ultras të të dyja skuadrave, “Torcida” e Splitit dhe “Armada” e Rijekës, kanë kënduar në kor “Vrisni serbët, vrisni serbët”.

Një gjë e përsëritur kjo nga ana e tifozëve kroatë teksa me shumë pritet edhe një dënim nga ana e federatës kroate, teksa shpesh herë kjo gjë e tillë ka ndodhur.

 

 

Share: