Kosova pritet të bëhet me një tjetër stadium të ri, teksa krahas atij të Mitrovicës, edhe ai i Prishtinës është drejt përfundimit. Një tjetër stadium është projektuar tashmë dhe ai do të ndërtohet në Drenas.

Mediat në Kosovë raportojnë se qeveria e Kosovës e ka miratuar kërkesën e Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit. Fillimisht ishte parashikuar që të ndërtohej në Bërnicë të poshtme, por tanimë është vendosur të bëhet në zonën industriale të Drenast.

Largësia më Prishtinën është vetëm 14 kilometra larg dhe ndërtimi stadiumit “Nacional” do të nisë vitin e ardhshëm.

Tags:
Share: