Korabi luan sot me Tiranën, ndërkohë që për stafin teknik grupi vazhdon të mos jetë i plotë, pasi ka disa dëmtime.

Kështu, Ardit Peposhi e Tedi Laço vijojnë të mungojnë për shkak dëmtimesh, ndërkohë që edhe Kaja me shumë gjasa nuk do të jetë i gatshëm sot ndaj bardhebluve.

Mungesa të tjera janë ato të Ivanit dhe Denis Peposhit, me këtë të fundit që është i pezulluar nga ana e klubit, ndërsa sulmuesi korcar nuk do të jetë për arsye familjare.

Share: