Ëndrra e çdo futbollisti shqiptar është që të luajë me një ekip të madh në Shqipëri ose të largohet jashtë vendit për të luajtur me një ekip sa më të njohur.

Pikërisht këtë gjë kanë vendosur të bëjnë edhe disa futbollistë të Kategorisë së Parë që kanë zgjedhur të shkojnë në ligat inferiore të Gjermanisë për të provuar veten e tyre.

Nga Burreli drejt Gjermanisë janë larguar Andi Xhixha dhe Suad Kaloshi ndërsa para një viti është larguar edhe Myftaraj.  Sulejman Hoxha e Emiljano Lundraxhiu nga Erzeni ndërsa nga Bylisi, Ledion Muçaj.

Share: