Ka përfunduar sot Kupa e Shqipërisë në Snooker dhe në fund ka triumfuar eklent Kaçi, që në finale ka mposhtur patriotin e tij Edmond Zaja.

Arenc Norja e pësoi nga Eklent Kaçi në gjysmëfinale, ndërsa laçiani tjetër Zaja mundi Dorjan Maknorin.

Në finale Kaçi u tregua më i zoti se Zaja dhe triumfoi me sete me rezultatin 3-1 dhe e bëri tijin trofeun e Kupës së Shqipërisë në Snooker

SNOOKER – KUPA E SHQIPËRISË

Gjysmëfinalet
Eklent Kaçi – Arenc Norja 3-0
Edmond Zaja – Dorjan Maknori 3-2

Finalja
Eklent Kaçi – Edmond Zaja 3-1

Share: