Kryeministri Rama ndodhet në qytetin e Lezhës në disa takime në kuadër të vitit të Heroit Kombëtar, Skënderbeut.

Pikërisht presidenti po i Skënderbeut, jo Heroit, por ekipit të futbollit të qytetit të Korçes, ndjek fjalimin e kryeministrit.

Siç shihet dhe në foto , Rama është “live” në video dhe Takaj sapo fillon ta ndjekë.

Kur kryeministrin e ndjek dhe…presidenti

 

 

 

26853860_1840983325946114_479503141_o

Share: