Federata Gjermane e Futbollit gjobiti Karlsruher për përdorimin e materialeve piroteknike në derbin me Shtutgartin, ndërkohë që në ndeshjen e djeshme mes Dinamo Drezden dhe Karlsruher tifozët e Drezdenit u paraqitën në stadium me veshje ushtarake.

Mesazhi i tyre ishte kundër federatës, teksa dhuruan spektakël, ku sigurisht nuk mungoi edhe “pyroshou”.

Në stadium ishin vetëm gjashtë mijë tifozë, 2 mijë të Drezden, ndërsa për Karlsruher ishin vetëm 4 mijë tifozë, ndërsa pjesa tjetër kishin bojkotuar ndeshjen.

(Shiko më shumë në: http://ultras-tifo.net/photo-news/4868-karlsruher-dynamo-dresden-14-05-2017.html)

dresden-5

dresden-per-federaten

dresden-bojkot

dresden-1

dresden-2

dresden3

dresden-4

dresden-6

dresden-7

dresden-8

Share: