Kampioni i ri botës në Atletikë për 100 metra është amerikani Xhastin Gatlin, i cili pas shumë vitesh arrin të ulë nga froni njeriun më të shpejtë në botë Usain Bolt, i cili çuditërisht u rëndit në vendit e tretë. Ndërsa në vendin e dytë u rendit, Koleman një tjetër amerikan.

Që në garën e gjysmëfinales xhamajkani u shikua se nuk ishtë në formën e duhur fizike. Për 31-vjeçarin kjo ishte gara e fundit dhe nuk arriti ta mbyllte me lavdi, megjithëse rekordin e tij do të duhen vite për ta thyer.

Share: