Elbasani po lëngon prej  vitesh, teksa sivjet po garon në Kategorinë e Dytë. Problemet financiare të klubit e kanë sjellë këtë gjendje dhe askush nuk mund të thotë se kur do të ndryshojë situata.

Klubin as që dihet kush e ka. Janë thënë histori me anglez plot, por deri më tani ka plot paqartësi. Por le të lëmë aktualitetin dhe të kthejmë kokën pas.

Është Arlind Nora që ngacmon E.dri Vrapin me një foto që normalisht i bën me emocione tifozët verdheblu. Fotoja flet vetë, çfarë kështjelle në sezonin e titullit.

img_20171106_200605

Share: