Tirana dhe Shkëndija e Tetovës kanë mësuar grupin e kundërshtarëve që mund t’u rezervojë shorti për turin e pare të Ligës së Europës.

Skuadra për t’u shmangur është Makabi i Tel Avivit, ndërkohë që skuadrat e tjera duken rivalë që mund të kalohen, sigurisht nuk janë të lehta, pasi bëhet fjalë për sllovakët e Trencin, Inter Bakun, moldavët e Dacia Kishinau dhe armenët e Shirak.

Kundërshtarët e mundshëm:
Trencin (Sllovaki)
Makabi Tel-Aviv (Izrael)
Inter Baku (Azerbajxhan)
Dacia Kishinau (Moldavi)
Shirak (Armeni)

Për Skënderbeun rivalët e mundshëm janë dukshëm inferiore, ndërkohë që edhe Partizani ka shanset e tij, teksa përballë ka skuadra që mund t’i rivalizojë.

Rivalët e mundshëm të Skënderbeut
Rivalët e mundshëm të Skënderbeut

 

 

Rivalët e mundshëm të Partizanit
Rivalët e mundshëm të Partizanit
Rivalët e mundshëm të Prishtinës
Rivalët e mundshëm të Prishtinës
Share: