Një ngjarje tragjike ka ndodhur në pjesën e parë të ndeshjes mes Skënderbeut dhe Partizanit. Një i moshuar, që ka qenë mes tifozëve në tribunën B ka humbur jetën.

Pavarësisht ndihmës së parë të dhënë nga ambulanca i moshuari nuk ka mundur të mbijetojë. Nga sa mësohet se i moshuari, ka pësuar infarkt, prej të cilit edhe ka ndërruar jetë.

Pjesa e parë mes Skënderbeut dhe Partizanit ka përfunduar barazim 0-0.

Share: