Investimi në futbollin e moshave është padyshim një nga investimet më të mira që mund te bëhet në këtë fushë. Kjo gjë sjell zhvillimin e sportit dhe rritjen e shumë talenteve të rinj. Këtë gjë e vërteton mjaft mirë edhe zhvillimi I fundit në akademinë e futbollit Internacional – Tirana.

Dy nga lojtarët e saj në ekipet U-17, Niko Lucaj dhe Endri Reci kanë kaluar në Holandë për t’u bërë pjesë e akademisë së futbllit të Ajaksit. Kjo gjë bëhet për të marrë një përvojë të re stërvitore në një akademi gjigande si ajo holandeze.

Lajmi për ktë gjë u bë publik nga vetë faqa zyrtare e akademisë së futbollit Internacional – Tirana, përmes këtij postimi:

img_6239

Share: