Gjilani ka “humbur” dy lojtarë, të cilët janë larguar pas krizës financiare që ka kaluar klubi.

Bëhet fjalë për Leutrim Bekteshin dhe Armend Thaçin, të cilën e kanë deklaruar diçka të tillë për “Gazeta Olle”.

“Unë dhe Leutrim Bekteshi kemi vendosur të largohemi nga Gjilani, kjo për shkak se nuk jemi paguar”, është shprehur Armendi.

Tags:
Share: