Ylli i Barcelonës, Leo Mesi ka marrë një dhuratë të çuditshme dhe tepër të veçantë.

 

 

 

Një artist nga Amerika Latine, Lili Kantero i ka dhuruar argjentinasit një palë atlete.

Artisti nga Paraguaji ka dizenjuar një palë atlete të njëjta me ato të Mesit, në të cilat ka vizatuar historinë e jetës së tij.

Mesi për të është një idhull dhe Kantero i frymëzuar nga jeta e numrit 10 të Barcelonës, ka vendosur  t’ia dhurojë këto atlete pikërisht Mesit.

 

messi-5-470x321

 

Share: