Gjithçka kundër vlonjatëve

7:57 am 17 Dec 2015

Paga dhe gjoba

9:34 am 16 Dec 2015

Rikthehen mesfushorët

10:08 am 15 Dec 2015

Më mirë vonë, se kurrë!

8:00 pm 14 Dec 2015

Lajme të mira nga Flamurtari

3:51 pm 14 Dec 2015

Nexhipit i fshijnë emrin…

11:56 am 14 Dec 2015

Mezani është dorëzuar

3:19 pm 13 Dec 2015

Mjafton vetëm Bakaj…

12:16 pm 13 Dec 2015

Në mes, 3 pikë jetike…

8:08 am 13 Dec 2015

Idrizi: Duroni edhe pak…

8:17 am 12 Dec 2015