“Italiano? No, albanese”

9:20 pm 29 Apr 2015

Balaj, asist dhe mund Cikalleshin

7:31 pm 29 Apr 2015

Rey Manaj, gjeniu shqiptar

6:19 am 29 Apr 2015

Ujkani-Sorrentino, miqtë rivalë

9:51 pm 28 Apr 2015

Dallku në Top 11

9:25 pm 28 Apr 2015

Rikthehet Lenjani

8:40 pm 28 Apr 2015

Zidane mahnit shqiptarin e Juve-s

8:05 pm 28 Apr 2015

Armenia gjen trajnerin

7:48 pm 28 Apr 2015

De Biasi meriton 10

7:26 pm 28 Apr 2015

Gjermania “futet në ujë”

1:49 pm 28 Apr 2015